side-area-logo

Viktor Vallin

PARTNER
Viktor Vallin
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Vem är jag
Hur ser en dag ut för dig i ditt nuvarande uppdrag?
- Min roll är i en förvaltning som arbetar genom enligt en väl etablerad ITIL. Teamet har en hög leveranstakt med dagliga avstämningar enligt ett agilt arbetssätt.

Vilken trend de närmsta 5 åren tror du kommer ha störst påverkan på din bransch eller kompetensområde?
- En trend som pågått och kommer fortsätta är färre monoliter och nischade traditionella standardsystem. Skiftet mot molnbaserade, dynamiskt byggda och med hög interoperatibilitet fortsätter. Medvetenheten kring säkerhetsrelaterade frågor inte bara för företagets hemligheter utan även kundens ökar och byggs in i lösningen.

Vad motiverar dig i dina uppdrag?
- Att få leverera och att arbeta med kunniga medarbetare.

Hur tror du din nuvarande uppdragsgivare skulle beskriva dig?
- Driven, lojal och noggrann.

Bästa beslutet du har gjort senaste året?
- Att några gånger per år avsätta tid för rekreation, reflektion och planering framåt i livet tillsammans med den jag älskar.

Vad är viktigast för dig att ha i kylen?
- 1 kall (varken mer eller mindre, det är klychigt men också sant).
Erfarenhet

.locker,.locker-loader{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}.locker{z-index:1000;opacity:.8;background-color:#fff;-ms-filter:"progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=80)";filter:alpha(opacity=80)}.locker-loader{z-index:1001;background:url(https://flarecg.se/wp-content/plugins/visualizer/images/ajax-loader.gif) no-repeat center center}.dt-button{display:none!important}.visualizer-front-container.visualizer-lazy-render{content-visibility: auto;}.google-visualization-controls-categoryfilter label.google-visualization-controls-label {vertical-align: middle;}.google-visualization-controls-categoryfilter li.goog-inline-block {margin: 0 0.2em;}.google-visualization-controls-categoryfilter li {padding: 0 0.2em;}.visualizer-front-container .dataTables_scrollHeadInner{margin: 0 auto;}