side-area-logo

Marcus Wass

PARTNER
Marcus Wass
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Vem är jag
Hur ser en dag ut för dig i ditt nuvarande uppdrag? - Mina huvudsakliga uppgifter i mitt nuvarande projekt är att lyssna, förenkla och sprida kunskap. Min roll är som lösningsarkitekt för det digitala kundmötet i ett stort digitalt transformationsprojekt. Kunden har många olika system som måste samverka, därför blir det extra viktigt med koordinering mellan alla olika funktioner.

Vilken trend de närmsta 5 åren tror du kommer ha störst påverkan på din bransch eller kompetensområde? - Automatisering som genomsyrar hela utvecklingscykeln inom mjukvarusystem. Det kommer bli ett måste för organisationer som vill hänga med och kunna agera snabbt på vad som händer i omvärlden och i branschen.

Vad motiverar dig i dina uppdrag? - Att tillsammans med kunden skapa solida, skalbara system som levererar maximalt med affärsvärde. Jag brinner även för effektivitet, i både nyutveckling och förvaltning av mina kunders system.

Hur tror du din nuvarande uppdragsgivare skulle beskriva dig? - Engagerad, rak och lyhörd. Att jag respekterar och lyssnar på alla medarbetare oavsett vad de har för roll i företaget.

Bästa beslutet du har gjort senaste året? - Att börja brygga öl hemma!

Om du bara fick äta en sak resten av livet, vad skulle du välja och varför? - Hårda goda ostar, de kan ju kombineras med de flesta goda drycker.
Erfarenhet